Rifwachter Aquaria

De vakantieperiode komt er weer aan! Gelukkig hebben wij bij Rifwachter Aquaria een ruim assortiment aan vakantie aquarium benodigdheden waardoor u met een gerust hart op pad kunt.

Vakantievoer:

We hebben verschillende soorten Gel-o-Drops van Dupla als weekend- en/of vakantievoer voor zoet- als zeewater. De unieke textuur van de Gel-O-Drops zorgt ervoor dat ze niet simpelweg oplossen in het water, maar geleidelijk door de dieren worden geconsumeerd, stukje voor stukje. Hierdoor vervuilt de bak minimaal!

Op de volgende pagina’s kunt u De Dupla Gel-o-Drops bestellen:
– Weekend, voor maximaal 5 dagen
– Holiday, voor maximaal 14 dagen
– Holiday Marine, voor maximaal 14 dagen

Tip: Probeer de capsules ruim van te voren uit (1 a 2 weken), om te zien hoe de vissen erop reageren.

Ook hebben wij van verschillende merken voederautomaten:

– De Eheim TWINfeeder. Met de TWINfeeder heb je twee compartimenten waarin je kunt afwisselen tussen vlokken, korrels of pellets voor het voeden van je vissen. 
Bestel hem hier

sera X-Feeder voederautomaat

– De Sera X-Feeder. Een opvallend kenmerk van de sera X-Feeder is dat de voedertrommel na elke voedingssessie wordt afgesloten. Rubberen afdichtingen zorgen ervoor dat het voer beschermd blijft tegen vocht dat omhoog kan komen, dus is de X-Feeder ook geschikt voor fijngemalen vlokken zonder dat er ventilatie nodig is.
Bestel hem hier

Tip: Ook bij voederautomaten raden wij aan om deze ruim voor de vakantie in gebruik te nemen, zodat u deze geschikt kan instellen.

– De Eheim autofeeder. De EHEIM autofeeder is een handige oplossing voor momenten waarop je niet altijd de tijd hebt om je vissen te voeren. Het apparaat doseert automatisch de gewenste hoeveelheid visvoer boven het aquarium. Hierdoor hoef je nooit meer een voedersessie over te slaan. Deze kan de kleinste hoeveelheid voer geven, dus ook geschikt voor nano-aquaria!
Bestel hem hier

Nu ook een voordelig automatisch bijvulsysteem! De Superfish Auto Top-Up wordt geleverd met montagebeugels en instructies om het apparaat aan je aquarium te bevestigen. Het is ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruiksgemak. Met de Superfish Auto Top-Up kun je de verdamping compenseren en zorgen voor een stabiel waterpeil in je aquarium. 
Bestel hem hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *