Rifwachter Aquaria

Aangepaste openingstijden! Op maandag 2e pinksterdag zijn wij van 10:00 tot 18:00 geopend. Tot dan!
planteneiland

Wie zijn wij ?

Rifwachter Aquaria is een van de grootste winkels in Nederland op het gebied van aquaristiek. In de eerste plaats zijn wij een speciaalzaak. We specialiseren ons in zowel zoet- als zeewateraquaria. Bij ons vindt u kennis en kunde gecombineerd met passie, creativiteit en beleving. Er zijn zo’n 500 aquaria gevuld met ongeveer 10.000 dieren. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide collectie aquariumplanten in het grootste planteneiland van Nederland.

Missie

Rifwachter Aquaria streeft ernaar van al onze klanten succesvolle hobbyisten te maken. Dit gecombineerd met het waarborgen van dierenwelzijn. Van ons kunt u kwalitatief hoogwaardig en eerlijk advies verwachten.

Webshop Zoetwater

Garantie

Rifwachter Aquaria is overtuigd van de kwaliteit van de dieren die wij aanbieden. Onder andere doordat alle vissen die we verkopen eerst een periode in quarantaine hebben doorgebracht. 

 

Om garantie te kunnen verlenen moeten we wel de conditie van uw aquarium kennen. Neem dus alstublief bij ieder bezoek een recente foto en een klein beetje aquariumwater mee. We testen het gratis.  

Het Team

IMG_20220711_164333

Gert-Jan

De plantenman. Gert-Jan is gespecialiseerd in het maken van verbluffende aquascapes. Een bevlogen aquariaan die u met liefde uren voorlicht over uw droomaquarium. Gert-Jan is samen met Daniël eigenaar van de winkel.

IMG_20220711_164428

Daniël

Daniël is de motor van de winkel. Veel aan de zeewaterkant te vinden maar gepassioneerd over alles dat onderwater leeft, drijft, zwemt en groeit. Aan Daniël kun je alles vragen. Samen met Gert-Jan is hij de eigenaar van de winkel.

Stagiaires

Rifwachter Aquaria is al jaren een erkend leerbedrijf. U zult bij ons dan ook vaak stagiaires zien. Het wordt altijd gewaardeerd als u aan de opleiding van onze pupillen meehelpt door ze u te laten assisteren tijdens uw bezoek aan de winkel. Uiteraard worden ze daarbij (op de achtergrond) begeleid.