Rifwachter Aquaria

Aquariumdecoratie

Wilt u de aquascaping van uw aquarium overlaten aan een specialist? Dan bent u bij Rifwachter Aquaria aan het goede adres. Wij richten uw aquarium namelijk graag voor u in. U kunt zich ook door ons laten adviseren. Daarnaast bieden we ook aquarium maatwerk. Op deze manier krijgt u een aquarium dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Neem gerust contact met ons op.

Aquatlantis Meubel Sublime Horizon 200cm 40mm zwart

Aquariumdecoratie

Een aquarium kan een prachtig element zijn in uw huiskamer. Het is mooi om op deze manier te genieten van een stukje natuur. Iedereen met een aquarium weet hoe leuk het is om een aquarium te decoreren. Dit wordt ook wel aquascaping genoemd. Hier komt meer bij kijken dan mensen vaak denken. Een aquarium is tenslotte niet alleen decoratie, maar ook een leefomgeving voor uw vissen. Als u het decoreren van uw aquarium goed wilt aanpakken, zijn er dus verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet u bijvoorbeeld weten welke planten wel en niet voor uw vissen geschikt zijn. Gelukkig kunnen we u hier uitstekend bij helpen.

Planten

Een belangrijk onderdeel van aquascaping is het uitzoeken van de planten. Aan de ene kant wilt u ervoor zorgen dat de planten esthetisch gezien passen bij uw aquarium. Aan de andere kant moeten de plantjes veilig zijn voor de dieren. Mocht u op zoek zijn naar planten die puur decoratief zijn, kunt u bij ons terecht voor kunstplanten. Onze kunstplanten zijn geschikt voor zowel zoet- als zoutwateraquaria. Het is aan te raden om ook echte waterplanten in uw aquarium te plaatsen. Hiermee wordt onder meer het water verrijkt met zuurstof. Daarnaast zorgen planten in een aquarium ervoor dat vissen de kans krijgen om zich veilig te kunnen verstoppen.

Rotsen

Bij ons heeft u ook de keuze uit diverse rotsen waarmee u uw aquarium kunt decoreren. De rotsen uit ons assortiment zijn doorgaans gemaakt van kunsthars en zijn te gebruiken voor alle soorten aquaria. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Naast rotsen heeft u ook de keuze uit diverse andere decoratieve elementen. U kunt bijvoorbeeld een mysterieuze sfeer creëren door een beeldje van een oude boeddhistische tempel in uw aquarium te plaatsen. Of wat dacht u van een levensecht dinosaurusfossiel? Als u aan de slag wilt gaan met aquascaping, heeft u elk geval genoeg keuze. Laat u vooral inspireren en kijk rustig rond in ons assortiment.

Wij creëren onderwaterlandschappen

Wat aquascaping betreft, kunt u een beroep doen op onze expertise. We begrijpen best dat u door de uitgebreide keuzemogelijkheden twijfelt over wat voor uw aquarium de beste keuze is. Daarom staan we klaar om u advies te geven. We kunnen zelfs de gehele inrichting van het aquarium van u overnemen. Aan de hand van uw wensen richten we dan uw aquarium in. Voordat we aan de slag gaan, brengen we graag uw wensen in kaart. Daarbij kijken we ook welke aquascape-stijl uw voorkeur heeft. Op korte termijn geniet u van een prachtig onderwaterlandschap.

Laat de aquascaping aan ons over

Wilt u uw aquarium decoreren? Rifwachter Aquaria is onder meer gespecialiseerd in aquascaping. Of u nu de gehele inrichting aan ons wilt overlaten of gewoon advies nodig heeft over het kiezen van de juiste planten, we helpen u graag. Neem gerust contact met ons op, dan informeren we u graag over de mogelijkheden. Ook als uw aquarium onderhoud nodig heeft, kunnen we u uitstekend van dienst zijn.