Rifwachter Aquaria

Aquarium maatwerk

Heeft u behoefte aan aquarium maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op, want wij maken voor u graag een aquarium op maat. Of het nu gaat om de afmetingen, de verlichting of het filtersysteem, uw wensen en eisen staan bij ons centraal. Onze specialisten denken graag met u mee en zijn benieuwd naar wat u in gedachten heeft. Voor vragen over onze service staan we u vriendelijk te woord.

Blue Marine Reef 90 Aquarium

Op maat gemaakte tanks

Bij ons kunt u terecht voor aquarium maatwerk. Als u behoefte heeft aan een aquarium dat perfect past bij uw interieur, precies de goede maat heeft en anders is dan de standaard aquaria die u in de winkel tegenkomt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u aan een aquarium op maat dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Als specialist op het gebied van aquaria beschikken wij over de juiste ervaring en expertise. Daardoor hebben we voor vrijwel iedere vraag wel een oplossing.

Filtersystemen op maat

Wij leveren aquarium maatwerk. Het gaat daarbij om veel meer dan het maken van een glazen bak met de juiste afmetingen. Een aquarium heeft bijvoorbeeld ook een filtersysteem nodig. Dit zorgt ervoor dat het water schoon blijft en dat algen zo min mogelijk de kans krijgen. Wanneer we aan de slag gaan met uw aquarium, voorzien we die van een hoogwaardig filtersysteem dat voor uw situatie het meest geschikt is. Een filter voorkomt al veel vuil, maar maakt een periodieke onderhoudsbeurt niet overbodig. Gelukkig kunt u het aquarium onderhoud geheel aan ons overlaten.

Verlichtingsoplossingen

Wanneer u ons benadert voor aquarium maatwerk, kijken we ook naar de verlichting. Anders dan vaak wordt gedacht, heeft de verlichting van uw aquarium niet zozeer een esthetische functie. De verlichting is vooral belangrijk voor de planten en de vissen van uw aquarium. De planten hebben de juiste verlichting nodig om te kunnen groeien en de vissen moeten hun voedsel kunnen vinden. Hoeveel licht er precies nodig is voor het aquarium, hangt van de planten en de vissen af. Dit is voor iedere soort anders. Door de verlichting aan ons over te laten, hoeft u hier niet meer over na te denken.

Speciale inrichting

Als het gaat om aquarium maatwerk zijn er veel mogelijkheden. Bij een mooi aquarium hoort bijvoorbeeld ook een mooie inrichting. Het decoreren van een aquarium wordt ook wel aquascaping genoemd. Ook dit kunt u geheel aan ons overlaten. Onze specialisten richten uw aquarium op een stijlvolle manier in met planten, rotsen en andere decoratieve elementen zoals kasteeltjes. Daarbij houden we er rekening mee dat de decoratie veilig moet zijn voor de bewoners van het aquarium. Mocht u liever zelf aan de slag willen gaan met de inrichting, kunnen we u ook van advies voorzien. In ons ruime assortiment vindt u diverse producten waarmee u een prachtig onderwaterlandschap kunt creëren.

Profiteer van aquarium maatwerk

Wilt u een aquarium dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften? Dan zit u hier goed. Bij Rifwachter Aquaria leveren we namelijk aquarium maatwerk. Dat houdt in dat u onze specialisten uw aquarium geheel op maat kunt laten maken. Van de afmetingen tot aan de inrichting, we denken graag met u mee. We verzekeren u dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Neem vandaag nog contact met ons op als u hier meer over wilt weten.